Large scale horticulture

Rondleiding nieuw kantoor en bezoek aan Sail Amsterdam

Op vrijdag 21 Augustus bezocht een select gezelschap klanten, partners en leveranciers van Gavita Nederland het onlangs geopende nieuwe kantoor in Aalsmeer. Een van de blikvangers is zonder twijfel de nieuwe fotogoniometer, waarmee het lichtbeeld van reflectoren in kaart gebracht wordt.

“Binnen een uur hebben we nu een meetresultaat”, aldus Dominique Sernets, Product Engineer. “Specifieke reflector/lamp/VSA combinaties hebben hun eigen karakteristieke output. Met de fotogoniometer zijn we in staat om ook dit soort belangrijke verschillen inzichtelijk te maken. Het versnelt ons ontwikkelingsproces dramatisch.”

“Gavita staat voor kwaliteit”, aldus Ferry Breeuwer, commercieel directeur van Gavita Nederland. “Dat laten we niet alleen zien door onze geavanceerde meetopstellingen ten behoeve van productontwikkeling en analyse, maar bijvoorbeeld ook door onze inspanningen om DEKRA gecertificeerd Self Testing Manufacturer te worden. Excelleren in innovatie, kwaliteit en veiligheid zijn kernwaarden van Gavita. Ons nieuwe kantoor reflecteert deze waarden.”

Het bezoek werd afgesloten met een bezoek aan Sail Amsterdam in vier luxe Jan van Gent sloepen.